Kies het perfecte bodywarmer voor je kind

Kies het perfecte bodywarmer voor je kind

De koude winterse dagen lijken we steeds meer achter ons te laten. Het is immers ook bijna officieel lente! Hoe warmer het weer, hoe dunnere jasjes we kunnen aantrekken. Als ouder of verzorger wil je natuurlijk het beste voor je kind. Een van de meest veelzijdige kledingstukken die ieder kind moet hebben, is ongetwijfeld de bodywarmer! Lees meer in onze blog. 

Bodywarmer kind

Een bodywarmer biedt warmte en comfort, terwijl het ook voldoende vrijheid garandeert voor buiten avonturen. Eigenlijk is het een halve jas, wat ideaal is voor de dagen waarop het te koud is voor alleen een trui, maar te warm voor een volledige jas.

Het is het perfecte kledingstuk om te gebruiken als laagjes kleding. Zo kan je kind zichzelf aanpassen aan veranderende temperaturen. Zo kan het in de lente in de ochtenduren nog wat fris zijn, maar in de middag zal het best warm worden. Of ze nu op het schoolplein spelen, een wandeling maken of voor een dagje weg. De bodywarmer biedt een combinatie van warmte en flexibiliteit die essentieel is voor comfort!

Naast dat het comfortabel is en ideaal voor tussenseizoenen, is een bodywarmer ook een stoer kledingstuk. Je kunt er veel outfits mee stijlen en het kan net een finishing touch zijn. Ideaal voor jonge kids die een stoere outfit willen creëren! Een hoodie, jeans en bodywarmer is dan het perfecte outfit.

Bodywarmer jongens

Als we het hebben over bodywarmer jongens, zijn die van Moncler toch wel het meest populair onder jongens. Ieder jaar weet dit merk weer de meest toffe bodywarmers uit te brengen, die ieder seizoen weer een groot favoriet zijn. Naast Moncler zijn ook de bodywarmers van Airforce en Stone Island populair bij stoere jongens. 

Bodywarmer meisjes

Ralph Lauren en Stone Island hebben mooie bodywarmers meisjes in het assortiment, ideaal voor de echte prinsesjes onder ons. Wist je dat steeds meer merken reversible items hebben? Dit houdt eigenlijk in dat je voor 1 product 2 kleuren of 2 motieven krijgt. Zo kun je gemakkelijk switchen!

Ontdek de collectie bodywarmers op onze webshop en bestel snel je favorieten online! Je kunt je bestelling binnen 14 dagen retourneren, indien de maat niet goed is. Liever eerst passen? Dan ben je altijd welkom in onze winkel in Rotterdam!

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties