Kerstkleding voor onze kleine trendsetter

Kerstkleding voor onze kleine trendsetter

Bij Superstellar tellen we alweer af naar de meest magische tijd van het jaar, en we willen ervoor zorgen dat jouw kleine trendsetter straalt tijdens de feestdagen. Of het nu gaat om een kerstbrunch, een familiediner of gewoon samen zijn rond de kerstboom, wij hebben de perfecte kerstkleding om jouw kleintje er chic en schattig uit te laten zien. In deze blog geven we je een aantal tips om je kinderen leuk aan te kleden voor de feestdagen. Lees je mee?

Kerstkleding kind

Voor de feestdagen willen we natuurlijk dat je dochter straalt in de perfecte kerstlook. Hiervoor hebben we uiteraard weer een geweldige kerst collectie samengesteld. Bij kerst denken we al snel aan de kleur rood, dit is ook een prachtige kleur voor de kerst jurk van je prinses. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke A lijn jurk met fluwelen details voor een feestelijke uitstraling.

Om de outfit op te fleuren kun je uiteraard wat sprankeling toevoegen. Kies voor een jurk die is voorzien van sprankelende pailletten. Of het nu subtiele accenten zijn of een volledige jurk die schittert, pailletten voegen een vleugje glamour toe aan de feestelijke look.

Strikken zijn niet alleen schattig, maar voegen ook een feestelijk element toe aan de outfit. Kies voor een jurk met een grote strik op de rug of een subtiele strik bij de taille voor een speelse en stijlvolle kerstlook.

Als je op zoek bent naar een eigentijdse twist, overweeg dan een feestelijke jumpsuit. Jumpsuits zijn comfortabel en kunnen net zo feestelijk zijn als een jurk. Kies er een met feestelijke details zoals glitter stof of een opvallende riem. De outfit kun je uiteraard nog afmaken met een paar prachtige accessoires zoals een leuke haarband, glitter schoenen en een klein tasje.

Kerst outfit voor jongens

Voor onze kleine heren hebben we ook weer feestelijke kledingstukken geselecteerd zodat hij kan stralen tijdens de feestdagen. Kies bijvoorbeeld voor een stijlvol geruit overhemd voor een tijdloze en feestelijke uitstraling. Rode en groene ruiten passen perfect bij de kerstkleuren en voegen een klassiek tintje toe aan de outfit. Combineer het met een goed zittende chino voor een nette look.

Chino's zijn een geweldige keuze voor jongens die zowel comfort als stijl willen. Kies voor goed gesneden chino's in kerstkleuren zoals bordeauxrood of diepgroen om de feestelijke look te accentueren.

Een prachtige kerst outfit is uiteraard niet compleet zonder een paar prachtige schoenen. Denk hierbij aan stijlvolle schoenen die de aandacht trekken, zoals suède of leren schoenen in donkere tinten. Dit past echt bij de kerst en voegt een vleugje elegantie toe aan de outfit. Ook kun je nog een mooi riem of stropdas toevoegen om de party outfit nog meer feestelijk te maken.

Party kleding koop je bij Superstellar

Ben je nieuwsgierig geworden naar de prachtige kerstkleding van Superstellar? Neem dan snel een kijkje in onze webshop. Kom je de items liever bewonderen en passen in een fysieke winkel? Dan ben je uiteraard van harte welkom in onze winkel in Rotterdam.

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties