• Stories

Hoe match je een gilet voor meisjes?

Hoe match je een gilet voor meisjes?

Tegenwoordig zien we in het straatbeeld steeds vaker een gilet terug komen, zowel bij volwassenen als bij kinderen. In deze blog kom je erachter wat een gilet precies is en hoe je deze stijlvol kunt matchen.

Wat is een gilet?

Een gilet is een mouwloos kledingstuk. Het lijkt eigenlijk op een vest, maar dan zonder mouwen. We kennen het gilet natuurlijk van een driedelig pak, er wordt dan een gilet onder het colbert gedragen. Tegenwoordig zien we het gilet steeds vaker terugkomen, maar dan op een hele hippe manier.

Dit stijlvolle kledingstuk wordt voornamelijk gedragen over een shirt, blouse of trui. Door alle verschillende modellen is er voor iedereen wel een gilet te vinden die bij haar past. Zo zijn er lange of korte modellen. V-hals, ronde hals of met een prachtige kraag. Daarnaast zijn er ook nog grote verschillen in de sluiting zoals knoopjes, een rits of een strik.

Meisjes houden van dit geweldige kledingstuk doordat het heel vrouwelijk is en de outfit echt compleet maakt. Meiden vinden het natuurlijk super belangrijk om er leuk uit te zien. Hoe ouder zij worden, hoe belangrijk dit ook nog gaat worden. Van dit modieuze item zal ieder meisje vrolijk worden.

Een gilet stijlvol matchen, hoe doe je dat?

Een gilet kun je voor heel veel verschillende gelegenheden dragen. Er zijn namelijk hele formele gilets te vinden in het assortiment, maar ook hele stoere voor bijvoorbeeld naar school. Je kunt een basic outfit leuker maken door middel van een gilet of je outfit meer kleur te geven. Over het algemeen kun je iedere dag een gilet dragen.

Voor een casual look kun je ervoor kiezen om een gilet te dragen in combinatie met een t-shirtje of trui en jeans met een paar stoere sneakers. Bij deze look kun je kiezen voor een leren gilet, dit geeft een stoere uitstraling. Deze outfit kan gedragen worden voor een schooldag of een uitje zoals de dierentuin.

Ben je opzoek naar een outfit voor een speciale gelegenheid? Kies dan voor een gilet in combinatie met een jurkje. Bij deze outfit kun je kiezen voor een gilet in de stijl van een colbert. Dit is dan eigenlijk een colbert zonder mouwen. Met deze geweldige outfit kun je je dochtertje stijlvol maar netjes meenemen naar een speciale gelegenheid.

Houd je dochtertje van heel veel kleur? Dan kun je het gilet combineren om meer kleur toe te voegen aan de outfit. Het voorjaar is weer begonnen dus het dragen van meer kleur is wel zo toepasselijk. Combineer je basic outfit met een felgekleurde gilet en de outfit is gelijk een stuk gezelliger. Je kunt natuurlijk ook verschillende kleuren met elkaar matchen. Tegenwoordig zijn geen combinaties meer te gek.

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar alle prachtige gilets voor meisjes? Neem dan snel een kijkje in de webshop. Wie weet loopt jouw dochtertje binnenkort ook rond in een gilet van een van de mooiste designer merken.

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties