• Campagne

Hoe match je een bodywarmer?

Hoe match je een bodywarmer?

We kennen allemaal wel het mouwloze kledingstuk, de bodywarmer. In dit artikel kom je erachter wat de voordelen zijn van het dragen van een bodywarmer en hoe je deze het leukste kunt stijlen.

De voordelen van een bodywarmer op een rijtje

Het eerste voordeel van een bodywarmer is de warmte. Zeker op de koudere dagen biedt een bodywarmer veel warmte aan het lichaam van je kindje. Kinderen houden natuurlijk van spelen en daar is bewegingsvrijheid ontzettend belangrijk bij. Omdat een bodywarmer geen mouwen heeft, heeft je kindje hier heel veel bewegingsvrijheid in bij de armen en schouders. Hierdoor wordt je kindje niet belemmert om heerlijk buiten te spelen.

Een bodywarmer kan in verschillende seizoenen gedragen worden. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van het soort materiaal waar hij van gemaakt is. Daarnaast kan hij ook zowel binnen als buiten gedragen worden. Dit geweldig kledingstuk is te dragen door jongens en meiden.

Naast alle functionele voordelen is een bodywarmer natuurlijk ook gewoon heel modieus. Door alle verschillende stijlen, pasvormen en maten is er voor iedereen wel een bodywarmer te vinden die bij hem of haar past. De bodywarmer is een aantal jaar verdwenen uit het straatbeeld, maar gelukkig is hij weer helemaal terug in de mode. Het is namelijk een echte aanvulling op je outfit.

Hoe stijl je een bodywarmer?

Er zijn allerlei manieren om een bodywarmer te combineren op stijlvolle manier. Denk bijvoorbeeld aan een outfit zoals een sweater gecombineerd met stoere jeans en sneakers met eroverheen een bodywarmer. Deze look is casual en heel comfortabel. Dit is precies waar kinderen blij van worden.

Voor een nettere uitstraling, kun je een bodywarmer dragen met een blouse of overhemd. Combineer deze outfit met een nette broek zoals een pantalon en nette schoentjes. Je kindje is helemaal klaar om mee te gaan naar een speciale gelegenheid. De meisjes kunnen voor een speciale gelegenheid een bodywarmer combineren met een leuk jurkje. Kies hierbij voor een neutrale kleur bodywarmer en het jurkje komt nog steeds mooi tot zijn recht.

Voor een wat sportieve look kun je de bodywarmer leuk combineren met een trainingspak en stoere sneakers eronder. Comfortabeler dan dit kan het niet gaan worden. Heerlijk dus voor kinderen om buiten te spelen. Ontdek de uitgebreide collectie van onder andere Moncler!

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties