De perfecte lente jas voor je kleintje

De perfecte lente jas voor je kleintje

Morgen begint alweer de lente, dat betekent dat het tijd is om de winterjassen op te bergen. Deze mogen plaats maken voor lichtere, meer lenteachtige varianten. Voor baby's en kinderen is het belangrijk om een lente jas te hebben die niet alleen stijlvol is, maar ook bescherming biedt tegen wisselvallig lenteweer. In deze blog lichten we een aantal te gekke jassen uit voor baby’s en kinderen.

Lente jas voor wisselvallig weer

Een regenjas is een musthave voor de lente. Vooral voor actieve kinderen die graag buiten spelen, ongeacht het weer. Kies daarom een regenjas met leuke en kleurrijke prints zoals bloemen of dieren om het buitenleven nog leuker te maken, zelfs op regenachtige dagen. Zorg ervoor dat de jas waterdicht en ademend is, zodat je kind droog en comfortabel blijft.

Een lichtgewicht windjack is perfect voor de winderige lentewandelingen. Kies een jack dat gemaakt is van dun materiaal zoals nylon of polyester, zodat het gemakkelijk kan worden opgevouwen en meegenomen in een tas voor als het weer omslaat. Ga voor een stijlvolle effen kleur of een leuke print om de outfit van je kind op te fleuren.

Een gevoerde tussenjas is ideaal voor de overgangsperiode tussen winter en lente, wanneer het weer nog steeds onvoorspelbaar kan zijn. Kies een jas met een zachte voering om je kind warm te houden op koelere dagen, maar niet te zwaar voor de milde lentetemperaturen. Een gewatteerde jas of een parka zijn goede opties die zowel stijlvol als praktisch zijn.

Lente jassen voor zonnige dagen

Een denim jack is een tijdloos kledingstuk dat zowel voor baby’s als kinderen een leuke toevoeging aan de garderobe is. Het is veelzijdig en kan gemakkelijk worden gecombineerd met allerlei outfits, van jeans tot jurken. Kies voor een klassiek blauw denim jack voor een tijdloze uitstraling, of ga voor een witte, zwarte of gekleurde variant voor een moderne twist.

Een leren jasje voegt direct een stoere en trendy touch toe aan de lentegarderobe van je kind. Kies een zacht en soepel leren jasje dat comfortabel is om te dragen en gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. Of het nu gedragen wordt over een T-shirt en jeans voor een casual look of over een jurk voor een meer chic stijl, een leren jasje is een veelzijdige keuze die zeker in de smaak zal vallen bij stoere kids.

Ben je nieuwsgierig geworden naar prachtige lente jassen voor baby’s en kinderen? Neem dan snel een kijkje in onze webshop. Kom je de prachtige jassen liever passen in een fysieke winkel? Kom dan gezellig bij ons langs in de winkel in Rotterdam.

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties