• Stories

Beige kun je vrijwel met iedere kleur combineren, ideaal dus!

Beige kun je vrijwel met iedere kleur combineren, ideaal dus!

Kleuren zijn natuurlijk een heel belangrijk onderdeel als het gaat om het samenstellen van een outfit. Het maakt het verschil tussen een saaie, levenloze outfit of een outfit die er super modieus uit ziet. 

Ben je op zoek naar een kleur die goed te combineren is bij vrijwel iedere andere kleur? Dan is beige de perfecte keuze. In deze blog kom je erachter op wat voor manier beige werkt in combinatie met andere kleuren.

Beige in combinatie met andere kleuren

De kleur beige is veelzijdig en kun je dragen bij vrijwel iedere stijl of smaak. Het is een warme, neutrale kleur die zich gemakkelijk aanpast. Het geeft een rustige en kalmerende uitstraling, maar creëert tegelijkertijd een hele stijlvolle en verfijnde look. Het makkelijke aan de kleur beige is dat je deze bij vrijwel iedere andere kleur kunt combineren.

Zwart: Wanneer je beige met zwart combineert, creëer je een tijdloze en klassieke look. Deze combinatie is heel stijlvol en chic. Voor verschillende gelegenheden kun je gebruikmaken van deze prachtige kleuren combinatie, zowel voor speciale gelegenheden als alledaagse bezigheden. 

Wit: Beige in combinatie met wit zorgt voor een frisse en minimalistische look. Dit is een perfecte match voor in de zomer. Voor een extra touch of glamour kan de outfit aangevuld worden met gouden accessoires zoals sieraden of een tasje.

Blauw: Wil je een ontspannen en casual look creëren? Dan zijn beige en blauw een hele goede match. Onder blauw valt ook denim. Deze kleurcombinatie kan nu prachtig in het voorjaar gedragen worden. 

Groen: Wanneer je de kleur beige combineert met groen, creëer je een rustgevende uitstraling. Deze kleurencombinatie geeft een natuurlijke look die je perfect voor alledaagse gelegenheden kunt dragen.

Roze: Meisjes houden natuurlijk van de kleur roze. Roze tinten kun je prachtig combineren met beige. Het geeft een chique uitstraling op een mooie zonnige dag. Meiden houden van deze rustige combinatie waardoor zij het graag zouden dragen.

Beige items voor kinderen

Ondertussen weten we nu wel dat beige een prachtige en stijlvolle kleur is, maar aan wat voor items moeten we dan denken? Vrijwel alle kledingstukken zijn in het beige te verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan truien en t-shirts. Voor jongens zijn er prachtige beige pantalons die zij kunnen dragen met een overhemd of polo shirt bij een speciale gelegenheid.

Een echte trend van tegenwoordig is de trenchcoat. Deze jas is bijna altijd te vinden in de kleur beige. Het model van de jas is net zo stijlvol en tijdloos als de kleur beige, ideaal toch?

Wanneer je op zoek bent naar een casual outfit of juist een outfit voor een speciale gelegenheid, zit je met beige altijd goed. Het is gemakkelijk te combineren en super stijlvol. Ben je nieuwsgierig geworden naar beige items? Neem dan snel een kijkje in de webshop of kom gezellig langs in de winkel. Wie weet loopt jouw kindje binnenkort ook in een super stijlvolle outfit met beige items.

Sparen voor korting

Officiële merkdealer sinds 1993

Wereldwijde verzending

De mooiste designer collecties